Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Kék/piros ceruza vastag Alpino - postairon
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Kék/piros ceruza vastag Alpino - postairon

Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!
Nem maszatoldó kétszínű ceruza fázisoló vázlatokhoz, piros/kék/grafit képekhez.
Gyártó cikkszám: LE000017

Leírás

Divatosak a piros/kék/grafit rajzok, de a praktikus kétvégű ceruzát kezdők is jól használhatják.

Vázlatkészítéskor a két eltérő színnel tudjuk a vázlatvonalakat a végleges vonalaktól egyértelműen elkülöníteni, majd grafittal véglegesíteni. A kék piros vonalak nem radírozhatóak!

Mivel a grafitceruzák hajlamosak az elkenődésre a tervezéskor könnyen elmaszatolhatjuk ami zavaró lehet. Ezért használjunk kék/piros ceruzát a vázlatkészítéskor. Viaszos összetételüknek köszönhetően a színes ceruzák nem maszatolódnak el ugyanúgy, mint a grafitceruzák. Emiatt a színes ceruzák kiváló választás vázlatfüzetekhez és előzetes rajzokhoz.

Készítsünk vázlatot piros vagy kék ceruzával, mert a piros és kék ceruzák jobban ellenállnak az elkenődésnek, ez óriási előnyt jelenthet attól függően, hogy milyen projekten dolgozunk.

A piros és kék színű ceruzák használata segíthet megkülönböztetni az előzetes vázlatrajzot a véglegestől. Sok művész piros vagy kék színnel rajzol vázlatot, és miután elkészült a végleges verzióval húzza át grafit ceruzával.

Amikor először kezdünk vázlatot készíteni, fontos, hogy szabadon engedjük az összes ötletet. Ez sok olyan ceruzavonással jár, amelyeket nem használunk fel a végső vázlatban.

Ha az előzetes vázlatkészítést pirossal vagy kékkel kezdtük, majd a végső változatot fekete grafittal rajzoljuk, elkülönül az ötlet a végső verzió. 

Ez kevésbé zavaró lehet, amikor egy vázlatot később átnézünk, és próbáljuk kitalálni, hogy mely vonalakat akertuk megtartani a végső verzióban, és melyiket nem.

Származás: Spanyolország

Hasonló termékek

Radír KANJI - SEED Kesugomu

Az ár egy radírra vonatkozik, válasszon színt a listából!
Gyártó cikkszám: 03117

Radír 3D arigato (köszönöm japánul)

Válasszon színt a listából!
Gyártó cikkszám: 04548

Radír golyóstollhoz Seed-512

Kiváló hatékonyságú radír, eltávolítja a mélyen ülő grafit vagy tollnyomokat is, miközben nem sérti fel a papír szerkezetét!
Gyártó cikkszám: Seed-512

Gyúrható radír Seed EK-NK1

Japán művészradír szénhez és pasztellhez.
Gyártó cikkszám: EK-NK1