Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Festőalapok

A festőalap kiválasztása nagyon fontos, ha tartós értéket szeretnénk létrehozni. Az itt felsorolt alapokra akrillal és olajfestékkel festünk, ill. ezek kombinációjával.

  • Legolcsóbb a gyakorlás idejére a kartonlapra kasírozott alapozott festővászon. Ezekre azonnal dolgozhatunk és a keretezésük is viszonylag olcsó. Minőségét a lengyel Renesans cég garantálja.
  • Az olajjal alapozott falemezeket a klasszikus olajfestéshez ajánljuk, finom kidolgozású sima hátteret igénylő képekhez.
  • A vakkeretre feszített festőrámák a legkedveltebbek, az áruk is magasabb, de festés közben jövünk csak rá, hogy miért. Kizárólag a Renesans feszített vásznait áruljuk, mert ezek minősége bírja el a ráfestett munka értékét. A keret tartása, a vászon anyaga, az alapozás és feszítés minőségének összessége adja meg az értékét. Amennyiben egy nem érvényesül a munkánk kárba vész.

A rossz alapozás lepereghet vagy úgy szívja a festéket mint a szivacs. A rosszul alapozott, vagy vékony, rossz minőségű,  rosszul feszített vászon már nem javítható. A rossz keretre feszített vásznat utólag még át lehet feszíteni egy megfelelő keretre, de ez szakértelme kíván. Ezért, ha gyakorlatlanok vagyunk bízzuk magunkat egy tapasztalt ismerősünkre, Akiben megbízunk.

Sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, ha figyeljünk a minőségre amikor megválasztjuk a felületet amire festeni fogunk! 

Rendezés:

Festőráma 40x60cm pamut Renesans

Csak párban küldjük a csomagolás miatt.
Gyártó cikkszám: RKF40X60