Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Paraffin 1Kg Renesans

Paraffin 1Kg Renesans

Gyártó: Renesans
Gyártó cikkszám: PARAFIN_

Leírás

Hímzésminta átvitele az anyagra (drukkolás):

"A kenőcshöz paraffint (padlóviaszt) olvasztunk, és ha már forrni kezd közönséges falfesték port, kéket vagy zöldet keverünk hozzá addig, míg egyenletesen elosztódik a festék. Mire kihűl, már használható is az előnyomó anyag. A kenőcs eldörzsöléséhez készítsünk dörzsölőbabát. Egy tömőfa vagy elhasznált bélyegző lapjára vattát helyezünk, majd ronggyal átkötjük, mint egy babafejet. Ha jó szorosaan körbetekertük a rongybaba nyakát, már be is márthatjuk benzinbe, majd utána a kenőcsöt dörzsöljük a babafejjel. (Minden kenőcshasználat előtt benzinbe kell mártani a babát. Nyílt lángtól óvakodjunk, szellős helyen dolgozzunk!)

A kiszurkált minta sima oldala kerül felülre. Helyét kijelőljük a vásznon, és mind a négy sarkát rögzítjük nyomatékkal. Ha már pontos helyén van minden, kezdjük a kenőcsöt a rongybabával eldörzsölni a mintán. Közben a minta egyik felét óvatosan emeljük fel, hogy megnézzük, jól átment-e a festék? Csak akkor haladjunk tovább az előnyomással, ha már egyik helyen jól kirajzolódik az átnyomott minta. Az átnyomott minta gyorsan szárad, már lehet is hímezni rá."

Dr. Jámbor Kálmánné: Rábaközi hímzések - Minerva

Származás: Lengyelország.

Hasonló termékek

Talkum 1Kg zsírkő Renesans

talkum pora, vízlepergető, szagtalan, zsíros tapintású pora rendkívül finom és lágy. 
Gyártó cikkszám: RENGIPS

Művészeti Mica por pigmentek Jacquard - PearlEx

Természetes pigmentek fényes fémes vagy gyöngyházas hatáshoz. 
Gyártó cikkszám: JPXI

Művészeti por pigmentek Renesans

Kiváló minőségű pigmentek széles választékát kínáljuk, klasszikustól a legújabb generációs pigmentekig, amelyeket főleg művészfestékek gyártása során használhatunk. 
Gyártó cikkszám: 07590